Trouwringen en relatieringen zoveel keuze en mogelijkheden

Misschien een beetje meer dan dat.

Je bent op zoek naar je eigen unieke trouwring voor de mooiste dag van je leven en voor de rest van je leven. De vraag is: Wie biedt me de unieke ring voor ons beide waar we  levenslang veel plezier aan hebben? Het aanbod is reuze van de vele juweliers in ons land. Iedereen zegt dat hij de beste is. Trouwringenactie.nl is de trouwringensite waar je veel mogelijkheden ziet. Onderdeel van Wolters Juweliers. Onze passie is jouw de mooiste trouwring te laten kiezen die het beste bij je past, voor altijd. Wolters Juweliers heeft een uniek doorzichtig concept. En dat bestaat uit 3 mogelijkheden.

De prijs: Onze trouwringenactie twee halen= één betalen. Een scherpe langdurige actie.

De keuze: Uit exclusieve merken. We hebben het beste geselecteerd uit 5 prachtige merken , waar veel keuze in is en variatie in kleur goud of stenen en veel meer....

Het ontwerpWil je je eigen ring ontwerpen naar eigen wens? Je ontwerpt je eigen trouwring naar eigen wens. Wil je een hartslag in de ring of je eigen handgeschreven gravure, het kan. Niks is ons te gek. En... we houden de prijs in de gaten. We denken mee in jullie budget. Je krijgt altijd een duidelijke transparante offerte.

Maak een afspraak of kom gewoon langs. Je zal versteld staan van de mogelijkheden en keuze. Alles in een gezellige en ongedwongen sfeer. Verkoopdruk vinden we vervelend en past niet in onze visie. We willen het leuk houden bij het advies naar de mooiste ringen die je levenslang wilt dragen.

Deskundig advies

Een trouwring draag je je hele leven lang. Daarom is het belangrijk dat de perfecte trouwring wordt gevonden. En daar helpen wij jullie graag bij. Trouwringen uitzoeken doe je samen, we maken er dan ook graag een feestje van en nemen er graag de tijd voor. Maak eenvoudig een afspraak dan weet je zeker dat we tijd voor je hebben.

Ateliercollectie: 2 halen = 1 betalen. Herenring gratis.

Onze eigen ateliercollectie is een scherpe actie. Je betaalt maar één ring, de herenring in gratis.. Onze ateliercollectie is een uitgebreide collectie trouwringen van 96 setjes.
Uniek vinden wij dat je uiteindelijk bepaalt zelf hoe jullie ringen worden. Je kunt kiezen voor een brede of juist een smalle ring. Wel of geen briljant. Geelgoud of witgoud, of juist voor een combinatie met twee kleuren goud, bicolor. Of zelfs voor de gehaltes: 9 karaat, 14 karaat, of 18 karaat. Er zijn veel mogelijkheden.

Het zal je duizelen. 
Vandaar ons verzoek.. Kom eens langs, of maak een afspraak om onze geweldige collectie te bekijken en de mogelijkheden te ervaren. Alles vrijblijvend in een gezellige sfeer.
Je hoeft niks, maar gewoon eens zien wat kan is al een super ervaring.

Je kunt altijd langskomen in onze winkel in Emmen.

Klik hier voor onze openingstijden.Meer informatie?

Op deze website tonen we slechts een klein gedeelte van ons assortiment. Jullie zijn van harte welkom in onze winkel in Emmen. Wij zijn 6 dagen per week geopend.

Een trouwring draag je je hele leven lang. Daarom is het belangrijk dat de perfecte trouwring wordt gevonden. En daar helpen wij jullie graag bij. Trouwringen uitzoeken doe je samen, we maken er dan ook graag een feestje van en nemen er graag de tijd voor.

Laat dit veld hieronder leeg:Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: