Trouwlocaties in Overijssel

Ben je op zoek naar de perfecte trouwlocatie in Overijssel? Zoek dan niet verder! Dit belangrijke moment wil je natuurlijk op een bijzondere locatie plaats laten vinden, zodat het een dag wordt om nooit te vergeten. We hebben een aantal mooie trouwlocaties voor je op een rijtje gezet, om je zoektocht zo iets gemakkelijker te maken.

Trouwen bij Boerderij de Wingerd in Bruchterveld

Bij Boerderij de Wingerd is het altijd feest! Er is ontzettend veel mogelijk op deze mooie locatie. Je vindt er twee zalen in huiselijke sfeer, waarin ruimte is voor wel 120 gasten. Daarnaast beschikt de locatie over een groot terras waar je kunt genieten van een hapje of drankje. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een heerlijk buffet van verse producten. De boerderij leent zich bovendien uitstekend voor het maken van mooie foto’s.
Persoonlijke trouwringen volledig aanpasbaar Trouwringenactie.nl

Trouwlocatie de Rheezerbelten in Hardenberg

Ben je op zoek naar een stijlvolle locatie om in het huwelijksbootje te kunnen stappen? Bij de Rheezerbelten beleef je een spectaculaire trouwdag. Er is hier veel mogelijk en daarbij ook nog eens voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Van een exclusieve bruidstaart tot een uitgebreid of informeel diner; opties zijn er genoeg. En de trouwdag afsluiten? Dat doe je natuurlijk met een spetterend feest, mét live band of DJ.

Het oude Gemeentehuis van Gramsbergen

Als locatie om te trouwenWist je dat je ook (gratis) kunt trouwen in de wijnkelder onder het Gemeentehuis van Gramsbergen? Deze locatie is goed bereikbaar en het bordes, het balkon of het tegenover deze locatie gelegen park zijn ideaal voor mooie groepsfoto’s.


Bij het trouwen zelf kunnen hier slechts 4 personen aanwezig zijn. Vervolgens is het echter wel mogelijk om voor een ‘echte’ huwelijksvoltrekking te gaan, met maximaal 40 gasten en voor een bedrag van 150 euro. Vier deze belangrijke gebeurtenis met een glas champagne en laat alles vastleggen met een complete videofilm, verzorgd door de locatie!

Je kunt altijd langskomen in onze winkel in Emmen.

Klik hier voor onze openingstijden.

Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: