Trouwringen in goud: de mooiste gouden trouwringen

Je vindt gouden trouwringen in heel veel verschillende kleuren en variaties. Of je nu kiest voor een romantische trouwring of een erg klassieke ring: er zijn talloze gouden ringen om uit te kiezen. Daarbij kan je ook nog kiezen uit verschillende kleuren gouden ringen: witgoud (ideaal als je een zilverlook wilt, maar een duurder en steviger materiaal dan zilveren trouwringen), geelgoud, roodgoud (roségoud) of platina.Ben je op zoek naar wat extra informatie voor je straks jullie gouden trouwringen gaan uitkiezen? Wij geven je graag nog wat extra tips mee!


Geelgouden trouwringen

De geel-gouden trouwring is de klassieke trouwring die we allemaal wel kennen. Dat betekent niet persé dat je alleen maar kan kiezen tussen een geelgouden ring: er zijn zoveel verschillende tinten goud die je kan kiezen, en dan hebben we het nog niet eens over de edelsteenkeuze gehad. Je kan de ring ook laten afwerken op verschillende manieren: mat, glanzend, hoogglans,... met of zonder diamanten,... Veel keuze, nietwaar? 

Trouwringen van roségoud

Roségoud is dé trendkleur die al enkele jaren populair blijft. Daarom bestaan er ook meer en meer roségouden trouwringen om uit te kiezen. Ook je roségouden ring kan mooi gecombineerd worden met parels, diamanten of prachtige edelstenen.

Hoe komen ze eigenlijk aan die mooie roségouden kleur? Die wordt bekomen door wat koper te mengen met puur goud.

Gouden trouwring met diamant

De meeste trouwringen voor dames die verkocht worden, zijn gouden trouwringen met een diamant. Dan hang het natuurlijk nog af welke cut van diamanten jij het mooiste vindt, maar er zijn verschillende prachtige cuts om uit te kiezen. Daarnaast kan je ook gaan voor één statement diamant in je ring, of een rijtje steentjes rondom,... er zijn verschillende opties om diamanten in je gouden trouwring te verwerken.

Prachtige bicolor trouwringen

Lukt het niet zo goed om te kiezen tussen geelgoud, roségoud of witgoud? Je kan ook kiezen voor een bicolor gouden trouwring (of een tricolor, als je de keuze érg moeilijk vindt): zo combineer je deze prachtige edelmetalen tot één ring en kan je prachtige combinaties dragen.

Witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen zijn gemaakt door een legering te maken van palladium of nikkel en goud. Dat geeft witgoud de witte, zilveren kenmerkende kleur. Je kan een witgouden trouwring dragen als je graag een zilveren kleur wilt, maar een robuustere ring dan zilver. Vaak worden witgouden ringen gecombineerd met diamanten, zirkonia’s of parels.

Maak een afspraak

Op deze website tonen we slechts een klein gedeelte van ons assortiment. Jullie zijn van harte welkom bij één van onze vestigingen in Coevorden of Emmen. Wij zijn 6 dagen per week geopend!

Het uitzoeken van trouwringen is een bijzonder moment. Wij nemen hier dan ook graag de tijd voor. Door een afspraak te maken ben je ervan verzekerd dat wij alle tijd voor jou en je toekomstige partner hebben bij het uitzoeken van de trouwringen.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact op om jullie wensen te bespreken.Gewenste locatie
EmmenLaat dit veld hieronder leeg:

Ontcijfer de karaten

Een karaat bij diamanten is weer wat anders dan een karaat bij goud, wist je dat? Bij goud staat 24 karaat voor een zuiver gouden ring, zodra het aantal karaat naar beneden gaat, weet je dat de ring een legering is met een ander edelmetaal. Bij diamanten staat karaat dan weer voor het gewicht van de gram. 1 karaat staat daarbij gelijk aan 0,2 gram (uitgedrukt tot 3 cijfers na de komma).Gouden trouwringen op maat

Zie je overal wel prachtige trouwringen, maar design en ontwerp je toch liever je eigen set gouden trouwringen? Kom dan zeker langs in onze winkel in Emmen! Onze eigen meestergoudsmeden helpen jouw designs werkelijkheid worden en staan je bij met raad en daad. Zo worden jullie gouden trouwringen nog een tikje specialer!

Je kunt altijd langskomen in onze winkel in Emmen.

Klik hier voor onze openingstijden.

Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: