Breuning trouwringen

BREUNING, ECHTE LIEFDE

Echte Liefde is het motto van Breuning. Want met liefde voor detail worden de trouwringen ontworpen waarin creativiteit en aandacht voor design de drijfveren zijn. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit van de materialen en men verrast telkens met creatieve ontwerpen.

De trouwringen collectie van atelier Breuning is uniek in diversiteit. Een collectie die staat voor de puurste gevoelens. Van klassiek tot hele bijzondere ringen in opvallende kleurencombinaties. In het Breuning-atelier werkt een gerenommeerd team vormgevers aan de trouwring voor ieders hand. Een collectie die zich onderscheidt in ambachtelijke perfectie. De trouwringen van Breuning zijn verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roségoud – in elke ring glimt de glans van een duurzame belofte.

Voor jou gemaakt

Bij het maken van de trouwringen, wordt aan elke stap in het proces grote aandacht en toewijding besteed. Hierdoor is de schoonheid niet slechts voor één prachtig moment, maar voor altijd.

Dit wordt bevestigd door een blik op de hand van degene van wie je houdt en die de bevestiging van jouw liefde mag dragen, ook vele jaren na het aanschuiven van de ring.

Laat de liefde fonkelen

De tastbare herinnering van de fonkelende liefde glinsteren in de mooiste diamanten. Je hebt een keuze uit diverse slijpvormen voor diamant.

Naast het briljantslijpsel kun je ook kiezen uit princess en navette geslepen diamanten. De grondstoffen en diamanten worden duurzaam en verantwoord gewonnen.

Wolters Juweliers is officieel dealer van Breuning trouwringen

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer van Breuning trouwringen. Wij hebben de meest elegante, betaalbare luxe ringen in onze collectie opgenomen, kom langs in onze winkel. Ook voor klanten uit Hoogeveen en Hardenberg zijn onze winkels in de buurt voor als u op zoek bent naar Breuning trouwringen. Bezoek onze contactpagina voor onze contactgegevens.

Lees ook over de trouwringen van Aller Spanninga, Collection Ruesch of Gerstner.Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: