Wat zijn bicolor trouwringen?

Bicolor trouwringen zijn trouwringen met 2 verschillende kleuren. Zo kan zilver gecombineerd worden met warmere tonen zoals roodgoud, geelgoud, rosé goud en andere tinten goud. Je kan zo spelen met het contrast tussen de verschillende kleuren. Bij een bicolor trouwring hoef je je helemaal geen zorgen te maken of je trouwring wel past bij je kleding. Ook veranderen de modekleuren regelmatig, en door verschillende kleuren edelmetaal te combineren, is je ring helemaal niet zo onderhevig aan modegrillen.

Maak een afspraak

Op deze website tonen we slechts een klein gedeelte van ons assortiment. Jullie zijn van harte welkom bij één van onze vestigingen in Coevorden of Emmen. Wij zijn 6 dagen per week geopend!

Het uitzoeken van trouwringen is een bijzonder moment. Wij nemen hier dan ook graag de tijd voor. Door een afspraak te maken ben je ervan verzekerd dat wij alle tijd voor jou en je toekomstige partner hebben bij het uitzoeken van de trouwringen.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact op om jullie wensen te bespreken.Gewenste locatie
EmmenLaat dit veld hieronder leeg:

Bicolor trouwringen met zilver

Zilveren trouwringen zijn trouwringen die je jarenlang kan blijven dragen: ze zijn elegant, tijdloos en de zilverkleur kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere kleuren om tot een bicolor trouwring te komen. Je kan kiezen hoe veel van de beide kleuren je graag wilt combineren in een ring. Of je nu liever een klein beetje zilver wilt combineren met andere kleuren of het liefst van al een kleine toets zilver wilt in je trouwring: het is allemaal mogelijk.

Welke kleuren trouwringen zijn in de mode?

Op dit moment zijn rosegouden ringen en trouwringen heel erg in de mode. Maar wat als deze kleur over enkele jaar niet meer zo modieus is en je een trouwring hebt gekocht die net in die kleur was? Het zou erg jammer zijn als je je ring op den duur vindt ‘vloeken’ met je huidige stijl, toch? Net daarom zijn bicolor trouwringen echt ideaal: dankzij de verschillende kleuren in de ring, maakt het veel minder uit hoe trendgevoelig je ring is.

Bicolor trouwringen met edelstenen en diamanten

Je bicolor trouwringen kan je ook laten bezetten met diamanten, edelstenen of zirkonia stenen. Je kan ook een ring op maat laten ontwerpen bij ons, in onze winkels in Coevorden en Emmen. Zo kan je echt een ring op maat laten maken en zelfs kiezen tussen verschillende cuts van diamanten en edelstenen zoals de princessvorm, baguette, briljant en veel meer andere cuts. Laat je ring bezetten in een pavé-zetting, railzetting of gladzetting en maak op die manier de trouwring van je dromen.

Zijn bicolor trouwringen tijdloos?De combinatie van roségoud met witgoud is de laatste tijd sterk in populariteit aan het stijgen. Op die manier kan je een trendy kleur (roségoud) combineren met een meer klassieke kleur en je ring veel langer dragen. Zo krijg je ook een ring die meer koel gekleurd is, als je liever een warmere kleur wilt: voeg dan zeker ook een geelgouden kleur toe.Ben je op zoek naar trouwringen met een zeer speciale uitstraling? Dan zijn de bicolor trouwringen zeker ringen die je eens moet bekijken.Multicolor en bicolor trouwringen ontwerpen?Qua design staan er geen grenzen op leuke bicolor trouwringen. Je hoeft niet alleen te kiezen tussen 2 kleuren en kan ook gaan voor multicolor trouwringen. Vind je niet exact wat je zoekt in de winkel? Dan kan je ook zelf je ringen ontwerpen of laten ontwerpen. Kom dan zeker eens langs in onze winkels in Emmen en Coevorden, wij helpen je graag verder!
Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: