← Vorige pagina
Bijzondere trouwlocaties in Overijssel
20 mei 2020


Trouwen in Overijssel? Doen! Overijssel barst van de mooie trouwlocaties die jouw huwelijksdag nóg bijzonderder zullen maken. Om je zoektocht wellicht iets makkelijker te laten verlopen hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Trouwen in stijl

Bij Landgoed de Holtweijde in Lattrop vind je alles in één. Afhankelijk van jouw wensen en de grootte van je gezelschap zijn er verschillende ruimten en faciliteiten beschikbaar. De officiële plechtigheid, receptie, borrel, diner en feest; alles wordt hier tot in de puntjes verzorgd. Muziek, entertainment voor de kinderen en een brunch de volgende dag kan ook allemaal geregeld worden, samen met de weddingplanners.

Een intieme en exclusieve sfeer

Als je graag zou willen trouwen in een stijlvol boutique hotel aan het water, ben je bij Mooirivier in Dalfsen aan het juiste adres. Bij deze trouwlocatie zijn er veel mogelijkheden, zowel binnen als buiten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ceremonie aan het water, of een knusse winterbruiloft met gezellige vuurkorven en een buitenhaard. Deze huwelijkslocatie is ook bereikbaar per boot!

In een museum trouwen

Over unieke trouwlocaties gesproken: in Delden kun je trouwen in een kunstmuseum. Als je op zoek bent naar een bijzondere locatie om te trouwen, zou dit een geschikte plek kunnen zijn. De huwelijksceremonie vindt plaats in een zaal en als het mooi weer is kan dit ook buiten, namelijk in een romantische beeldentuin. Een exclusieve rondleiding door de 9 zalen van het museum mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Een partycentrum als trouwlocatie

Bij Boode in Bathmen vier je een fantastisch huwelijksfeest. Je kunt kiezen uit 7 verschillende zalen, met ieder een eigen sfeer. Klein, groot, een spetterend of juist een intiem feest, er is voor ieder wat wils. Een DJ, bekende zanger of sierlijke bruidstaart? Kan allemaal geregeld worden! Trouw je ook voor de kerk? Dan kun je aan de overkant van Boode terecht bij een monumentale Dorpskerk.


Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: