← Vorige pagina
Ideeën voor je aanzoek
28 januari 2019


Een huwelijksaanzoek is een speciale vraag die je ( hopelijk ) maar een maal in je leven moet stellen. Dit moment moet dus absoluut perfect en erg memorabel zijn. Nu je hebt besloten dat je de rest van je leven wil doorbrengen met die ene speciale persoon heb je natuurlijk een erg romantische manier nodig om hem of haar die vraag te stellen. Wij hebben alvast enkele toffe en creatieve manieren op een rijtje gezet om jouw aanzoek perfect te laten verlopen en het een memorabele dag te maken.

Maak er een spelletje van

Een leuke zoektocht die je lieveling langs zijn of haar favoriete plaatsen neemt of langs nostalgische herinneringen neemt is een erg leuke en romantische manier om die belangrijke vraag te stellen. Laat tips en aanwijzingen achter met als grote prijs: een mooie verlovingsring en een ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’.

Verstop de ring in zijn of haar dessertje of drankje

Doe jij het liever wat klassieker en rustiger aan? Neem je partner mee naar jullie lievelingsrestaurant. Op die manier voelen jullie je op je gemak en is het makkelijker om de gierende zenuwen onder bedwang te houden. Vraag de ober om de ring in het dessert of drankje te verstoppen.

Huur muzikanten in

Huur muzikanten in en vraag jullie lievelingsliedje aan. Zowat ieder koppel heeft een bepaald nummer dat erg speciaal is. Misschien is dit het eerste nummer waarop jullie gedanst hebben, of het kan een liedje zijn waarvan de tekst jullie erg aanspreekt. Je kan de muzikanten naar het restaurant laten komen waar je het aanzoek wil doen – of als indien je het wat avontuurlijker wil maken kan je een straatmuzikant inhuren die staat te spelen op een hoekje waar je sowieso langs loopt op je shopping trip.

parijs aanzoek

Doe het in Parijs

Parijs is de stad van de liefde – er is dus ook geen betere plek om een romantisch aanzoek te doen! Plan een leuke citytrip en ga door je knie op de prachtige trappen van de Sacre Coeur in Mont Martre. Na die verlossende ‘Ja’ kunnen jullie samen als verloofd koppeltje naar de zonsondergang kijken op het panoramische uitkijkpunt bovenaan de trappen.

pretpark aanzoek

Verloof je in een pretpark

Pretparken zijn magische plekken. Kijk maar naar pakweg Disneyland Parijs of zelfs de Efteling. Je kan op voorhand contact opnemen met het park en je plannen duidelijk maken. Heel wat pretpark acteurs zijn meer dan gelukkig om hier samen met jou een onvergetelijke verloving van te maken!

Geen enkel aanzoek is echter compleet zonder een mooie verlovingsring. Het moment dat je het doosje openklapt en hij of zij de ring voor de allereerste keer onder ogen krijgt zal je partner altijd bijblijven. Hoewel diamanten nog altijd de meest gegeerde steentjes zijn wanneer het op verlovingsringen aankomt zijn er heel wat mensen die andere edelstenen verkiezen. Ga dus zeker al eens bij zijn of haar vrienden om dit soort belangrijke informatie te weten te komen.

Bekijk onze trouwringen / Aanzoekringen

Wij hebben een grote collectie aan trouwringen, de grootste collectie van Noord-Nederland. Wij bieden verschillende stijlen en prijsklassen. Verschillende materialen: goud, zilver, titanium of staal, maar ook combinaties behoord tot de mogelijkheden.







Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.



Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: