← Vorige pagina
Trouwen aan het strand in Drenthe
07 januari 2018


Een onvergetelijke trouwdag op Ermerstrand

Trouwen aan het strand in Drenthe onmogelijk? Welnee! Laat je verrassen door de trouw- en feestlocaties van Ermerstrand.

Altijd al gedroomd van trouwen op het strand?

Onze officieel erkende trouwlocaties liggen allemaal aan of op het water. Trouwen op onze pier is zeer geliefd: geef elkaar het JA-woord op het water. Mocht het weer niet helemaal meewerken, dan hebben we altijd een geschikte uitwijkmogelijkheid. Dus waarom afreizen naar een ver oord terwijl het zo dichtbij huis ook kan?

Van klein en knus tot groot en spectaculair

Wij zijn bij uitstek ook dé locatie om het huwelijk te vieren. Foto’s maken op het strand, gezellig eten op het terras en een spetterend feest met kampvuur. Jullie kunnen de hele trouwdag of een deel ervan bij ons verblijven. Na afloop blijven overnachten is ook mogelijk. Elk huwelijk heeft een eigen verhaal en eigen details, in overleg maken we dan ook samen het programma.

Locaties in een unieke omgeving

Onze locaties bieden plek voor gezelschappen van 20 tot 350 gasten. Een knus samenzijn in ons eigen bruincafé Kleine Jan, een modern strandhuwelijk bij de Beachclub, een romantische dag in onze Ridderzaal of een Ibiza huwelijk bij de Blokhut met eigen privé strand? Niets is ons te gek.

Meer informatie

Kom gerust eens langs om de locaties vrijblijvend te bekijken, de koffie staat klaar. Kijk voor meer informatie op onze website. Of neem contact op via 0591-564014 of info@ermerstrand.nl. Graag tot snel!







Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.



Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: