← Vorige pagina
Trouwen in een kasteel in Drenthe
26 februari 2019


Heb je altijd al gedroomd van trouwen in een echt kasteel? Dit is ook mogelijk in Drenthe. Zoek niet langer en kom eens kijken in het Kasteel in Coevorden. Dit bijzondere kasteel is de locatie om de meest romantische dag van je leven te maken. Niets is hier te gek, alles is mogelijk. Jullie dag wordt op maat gemaakt en aangepast aan jullie wensen. Je mag in elke ruimte van het kasteel trouwen en je beslist zelf welke stoelen je gebruikt. Of je nu met veel of weinig gasten komt, dat maakt niets uit. 

Alles op één locatie

Bij Kasteel Coevorden draait het om jullie, hoe jullie het willen. Het is jullie dag! Wij helpen je graag om van jullie trouwdag jullie droomdag te maken. De hele dag kan verzorgd worden in het kasteel, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om alleen de ceremonie in het kasteel te doen.

Uiteraard kun je ook overnachten in het kasteel. In ons 100 jaar oude graanpakhuis is een fantastische bruidssuite, met authentieke balkenplafonds, ouderwetse ramen, regendouche, jacuzzi en een heerlijk Kingsize bed. Als jullie ervoor kiezen om bij ons de hele dag jullie bruiloft te vieren dan krijg je van ons de bruidssuite kado!
Wij denken graag met jullie mee over hoe jullie dag er uit kan zien, niet alleen qua sfeer maar ook in de kosten hiervan.

Meer informatie

Neem gerust contact op met Truus Roukema, onze trouwspecialist. Dit kan via mail op truus.roukema@kasteelcoevorden.nl. Of loop gewoon even binnen om de ruimtes te bekijken.

Een video van een bruiloft op het Kasteel Coevorden


Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nlof bezoek onze winkels in Coevorden of Emmen.Coevorden
Friesestraat 4
7741 GV Coevorden
0524-512477
coevorden@woltersjuweliers.nl


Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: