← Vorige pagina
Wanneer ga je op zoek naar trouwringen?
02 februari 2019


De meeste bruiden gaan al een jaar tot een half jaar van tevoren op zoek naar hun trouwjurk. Dit heeft als reden dat er levertijd op zit en vaak op nog op maat gemaakt moet worden. Waarom wacht iedereen tot het laatste moment om op zoek te gaan naar trouwringen?

Aart Wolters, van Wolters Juweliers, raad aanstaande bruidsparen aan om minimaal 3 maand van tevoren op zoek te gaan naar jullie droomringen.

Droomring

Een ring draag je een leven lang, een trouwjurk slechts 1 dag. Maak er dus een feestje van en neem de tijd om jullie trouwring te vinden. Er is ontzettend veel keus en er is mogelijk dan jullie denken. Maar zorg dan wel dat je er de tijd voor hebt en neemt.

Kom je 2 weken van tevoren, houd er dan rekening mee dat niet alles meer mogelijk is. Dan moet je genoegen nemen met wat er is of nog geleverd kan worden. Een simpele gladde ring is meestal geen probleem, maar wil je toch iets anders kom dan op tijd. En de ringen moeten natuurlijk ook passen.

Feestje

Maak van het uitzoeken er een feestje van, kijk al eens samen op internet wat er te koop is. Dan weet je al een beetje wat je mooi vindt en niet. En dan nog kunnen de ringen aan je vinger toch tegenvallen of juist wel mooi zijn. Maak tijd voor een bezoekje aan de juwelier. Bij Wolters Juweliers (juwelier achter trouwringenactie.nl) maken we er graag een feestje van en maken we graag tijd voor jullie vrij. Dan leggen we jullie uit wat er allemaal mogelijk is en wat niet mogelijk is. En natuurlijk gaan we passen, passen en nog eens passen. Net zo lang tot jullie je droomring hebben gevonden.

Na het uitzoeken

Jullie hebben je trouwringen uitgezocht en dan? De ringen besteld, naar jullie wens aangepast, op maat gemaakt en gegraveerd. Als de ringen helemaal klaar zijn, dan wordt er contact met je opgenomen en komen jullie ze passen. Het kan zijn dat er dan nog iets moet worden aangepast, ben je op tijd met trouwringen uitzoeken dan hebben we daar nog alle tijd voor. Passen ze en wil je graag dat wij ze voor je bewaren, dat is mogelijk dan leggen we zo voor je weg in onze kluis.

Tip: Ga op tijd op zoek naar trouwringen, dat geeft rust! Je hebt al genoeg te doen in de voorbereiding naar je huwelijk.

Bekijk onze collectie trouwringen

Wij hebben een grote collectie aan trouwringen, de grootste collectie van Noord-Nederland. Wij bieden verschillende stijlen en prijsklassen. Verschillende materialen: goud, zilver, titanium of staal, maar ook combinaties behoord tot de mogelijkheden.Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nlof bezoek onze winkels in Coevorden of Emmen.Coevorden
Friesestraat 4
7741 GV Coevorden
0524-512477
coevorden@woltersjuweliers.nl


Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: