← Vorige pagina
WINACTIE! gouden aanzoeksring
31 december 2019


WINACTIE! bij Wolters Juweliers

Een moment om nooit meer te vergeten. HET AANZOEK! Een aanzoek voelt pas echt compleet met een aanzoeksring of verlovingsring om je vinger. Zie je het al voor je? Jij loopt straks te stralen met een prachtige gouden ring om je vinger. Want jouw droom is in vervulling gegaan! Hij heeft je gevraagd!

Wil jij kans maken op deze prachtige ring? Dit is wat je moet doen:
Stuur het filmpje van jullie aanzoek voor 31 december 2019 op naar coevorden@woltersjuweliers.nl is het filmpje erg groot geworden? Stuur het dan via wetransfer naar ons.

Wij kiezen het origineelste filmpje uit en de winnaar ontvangt onderstaande prachtige gouden aanzoeksring van Blush!

Toestemming gebruik filmmateriaal:

De inzender verklaart eigenaar te zijn van de film. Wolters Juweliers is op geen enkele wijze aansprakelijk wanneer de inzender niet de eigenaar of portretrechthouder is van de ingestuurde film. De inzender geeft Wolters Juweliers d.m.v. inzenden toestemming om het ingezonden filmpje te plaatsen op onze social media kanalen, facebook en Instagram en op onze websites: woltersjuweliers.nl en trouwringenactie.nl. Wanneer je meedoet met deze actie en een filmpje instuurt ga je hiermee akkoord.


Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nlof bezoek onze winkels in Coevorden of Emmen.Coevorden
Friesestraat 4
7741 GV Coevorden
0524-512477
coevorden@woltersjuweliers.nl


Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden:


Venster sluiten