Aller Spanninga trouwringen

150 jaar exclusieve kwaliteit
Aller Spanninga trouwringen zijn bijzondere trouwringen van Hollandse bodem. Ringen voor de mooiste dag van jullie leven, trouwringen, vriendschapsringen, memoireringen of verlovingsringen. Ringen die elk bijzonder moment een gouden randje geven. Aller Spanninga heeft een ruime collectie ringen voor elk moment.

Vindt bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen jouw perfecte ring! Bekijk onze speciale ringen collectie pagina voor een impressie van de Aller Spanninga trouwringen.

Met liefde voor het vak maakt het team van Aller Spanninga sinds 1863 kwalitatief hoogwaardige trouwringen geheel in eigen beheer. Verrassend mooie ontwerpen ontstaan door een combinatie van ambachtelijk vakwerk en met toepassing van de modernste technieken. Steeds met oog voor trends, mode en innovatie.

De collectie bestaat uit 14 karaat geelgoud, witgoud en rosé goud of bicolor.

Persoonlijke unieke trouwring

Aller Spanninga levert veel maatwerk voor klanten. Kun jij jouw ring niet vinden in de collectie? Kom langs bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen en stel samen jouw droomring samen. Je kan combineren met meerdere goudsoorten, steentjes, je kan kiezen of de ring bijvoorbeeld glimmend of mat moet worden. Er is veel mogelijk.

Graveren

Om het nog persoonlijker te maken kun je natuurlijk ook een tekst in de ringen laten graveren! Een trouwdatum, naam of tekst. Maak jouw ring nog persoonlijker met een gravure. Kies een van de lettertypes en maak jouw Aller Spanninga ring uniek! Ook is het mogelijk om een trouwring met jullie vingerafdruk of hartslag te ontwerpen.

Kwaliteit

In het Aller Spanninga garantiecertificaat legt de juwelier alle belangrijke gegevens van de trouwringen vast. Als officiceel dealer staat Wolters Juweliers Coevorden Emmen garant voor de kwaliteit. Met het verzekeringscertificaat van Aller Spanninga verzeker je de trouwringen levenslang tegen verlies en diefstal. Vraag er naar bij ons als je de ringen koopt.

Een echte Aller Spanninga kun je herkennen aan het A:S meesterteken. Zo weet je zeker dat je een echte Aller Spanninga in handen hebt.

Officieel dealer Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Als officieel dealer van Aller Spanninga trouwringen,vriendschapsringen, memoireringen en verlovingsringen is het mogelijk dat wij alle modellen van Aller Spanninga zonder problemen kunnen leveren. Kom langs in onze winke lom de ringen te bekijken en te voelen. Wij helpen graag met deskundig persoonlijk advies en nemen de tijd voor jullie wensen. Ook dichtbij voor onze klanten uit Hoogeveen en Hardenberg. 

Lees ook over de trouwringen van Breuning, Collection Ruesch of Gerstner. Of bekijk onze speciale trouwringenactie: 2 ringen halen 1 ring betalen.Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: